Kurs: Specialty Diver – Night and Limited Visibility

Ditt dykäventyr behöver inte sluta när solen går ned eller om din enda dykmöjlighet är att dyka i en sjö eller i en gruva. På sådana dykplatser brukar sikten ofta vara begränsad på grund av att vattnet är grumligt.

Under en nattdykning får du se saker som du normalt aldrig ser på dagen. De flesta marina djur gömmer sig på dagarna och kommer fram först när det drar ihop sig till natt och jakt. Många koraller äter också på nätterna och förvandlar då de mörka vattnen till en upplevelse i regnbågens alla färger.

Ditt SSI-certifikat Night and Limited Visibility öppnar en helt ny värld av dykmöjligheter och erfarenheter. Men den här sortens dykning kräver också en hel del ytterligare utbildning och erfarenhet, från hur dyklampan ska hanteras till hur du ska uppträda i dykparet.

I SSI:s kurs Nattdykning och dyk i begränsad sikt får du veta allt om vilken utrustning som krävs, ny kunskap och speciella färdigheter. Dessutom får du den erfarenhet som krävs för att genomföra nattdyk eller dyk i begränsad sikt med en parkompis.

Anmäl intresse!

Är du intresserad av den här kursen? Använd då gärna formuläret nedanför och lämna en intresseanmälan.

    Namn

    Email

    Ämne

    Meddelande