Kurs: Specialty Diver – Enriched Air Nitrox

nitrox

Välkommen till första steget på väg till att bli en Nitroxdykare! Programmet är uppdelat i två delar – Enriched Air Nitrox 32 och Enriched Air Nitrox 40. SSI uppmanar dig att genomföra den kompletta kursen. Ju mer kunskap du har, desto bättre förberedd är du inför dina äventyr under vattenytan.

Enriched Air Nitrox Diver 32

Om du är intresserad av längre botten­tider och kortare ytintervall är ean32 det du söker. Under kursens gång kommer du att få lära dig att Enriched Air Nitrox innebär en rad fördelar för sportdykning. Allt du behöver veta för att dyka med nitrox upp till 32% finns att hitta i lärobokens tre första kapitel.

Enriched Air Nitrox Diver 40

Om du är intresserad av längre dyktider och kortare ytintervall är Enriched Air Nitrox 40 något för dig. När du har avslutat kursen och fått ditt EAN 40-certifikat har du inte bara förbättrade kunskaper och fler dykmöjligheter, samtidigt har du också fått ett första smakprov på Extended Range-programmet.

Rent praktiskt skiljer sig inte dykning med nitrox från dykning med luft. Däremot kräver nitrox specialkunskaper och nya färdigheter för att planera säkra nitroxdyk. I den här kursen får du lära dig allt som krävs för att genomföra säkra nitroxdyk. Detta inkluderar beräkning av anpassade dyktider, maximala dykdjup och korrekta ytintervall – beroende på vilken nitroxblandning du använder.

I kursen ingår en obligatorisk praktisk del där du får lära dig korrekt teknik och vad som i övrigt krävs för att på ett säkert sätt analysera syrgasinnehållet i nitroxflaskorna. Där ingår också förebyggande säkerhetsåtgärder vid dykning med syreberikad luft.

Anmäl intresse!

Är du intresserad av den här kursen? Använd då gärna formuläret nedanför och lämna en intresseanmälan.

    Namn

    Email

    Ämne

    Meddelande