Kurs: Specialty Diver – Search and recovery

Kurs: Specialty Diver – Search and recovery

search


Har du någonsin sett någon förlorat sin dykmask eller en fena när de hoppar in i vattnet? Har någon någonsin bett dig att hjälpa dem att hämta deras nycklar, eller kanske ett litet ankare dem förlorat från deras båt? Hav, sjöar och floder är dynamiska miljöer, och ibland försvinner saker.

Att hitta och återställa förlorade föremål är en avancerad färdighet, och kräver noggrann tanke och dykplanering. Utan korrekt förberedelse kan en sökning ta betydligt längre tid än det borde, eller en återställningsoperation kan misslyckas.

Detta program fokuserar på återhämtning av små föremål (dvs ring, klocka, plånbok, etc.) och medelstora föremål (dvs. undervattenskameror, båtmotorer, etc.) i en öppen vattenmiljö. Att återställa föremål i en miljö som is, grotta eller vrak kräver vidare utbildning och mycket specialiserade tekniker som inte omfattas av detta program.

Att ta SSIs sök- och återställningsprogram ger djupgående information om nödvändig utrustning, kompetens, kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra en rekreationssöknings- och återställningsoperation för små och medelstora objekt.

 

Kontakta oss!

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några funderingar på hur vi kan hjälpa dig.

Till våra kontaktuppgifter